Sauber heeft wederom een belangrijk teamlid toegevoegd aan de formatie. Strateeg Ruth Buscombe komt het team uit het Zwitserse Hinwil versterken.

Buscombe (26) komt over van het Haas F1 team waar ze als strateeg mede verantwoordelijk was voor de puntenfinishes van Romain Grosjean. Daarvoor was ze werkzaam bij Ferrari als simulations development engineer, en groeide ze later door naar een functie als strateeg. De Grand Prix van Maleisië zal haar debuut worden voor Sauber.

Na het verlies van de Nederlandse engineer Erik Schuivens aan het WEC-team van Audi, haalde Sauber al ex-Toro Rosso engineer Xevi Pujolar binnen. Dankzij de recente investeringen in het team lijkt het erop dat het de weg naar boven weer aan het inslaan is.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!