Haas zal arriveren in Singapore met een aantal updates op de wagen. Het team heeft de focus grotendeels al verlegd naar 2017, maar zag toch nog een mogelijkheid om de wagen in 2016 nog een keer te updaten. Het zal de laatste update voor 2016 zijn.

Haas F1 staat in de stand om de constructeurstitel zeventien punten achter op Toro Rosso, en dat gat moet in de laatste races van het seizoen gedicht worden. De updates voor de Grand Prix van Singapore moeten hierbij helpen. Zo zijn er veranderingen doorgevoerd aan de vloer van de wagen, de brake-ducts en de voorvleugel.

Teambaas Gunther Steiner legt uit aan Autosport wat de plannen zijn: We zijn twee maanden geleden al gestopt met het ontwikkelen van de wagen. Deze updates komen van windtunnel data en kosten veel tijd om te ontwikkelen. We nemen veel tijd om goed voorbereid te zijn voor volgend jaar. Dit zullen dus de laatste updates voor 2016 zijn.

Het team van Gene Haas maakte een droomdebuut in de Formule 1. Romain Grosjean scoorde tegen alle verwachtingen in punten tijdens drie van de eerste vier wedstrijden. Daarna scoorde Grosjean nog een keer in Oostenrijk, terwijl Esteban Gutierrez niet één keer in de punten wist te finishen.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published.