Sato viert zijn podiumplaats in Indianapolis (2004)Takuma Sato zal er weer bij zijn in Bahrein. Tenminste als we zijn manager Andrew Gilbert-Scott mogen geloven. Hij verwacht dat zijn coureur volledig fit zal zijn.

Het afgelopen weekend leed �Taku San� aan koorts, wat het gevolg zou zijn van een virusinfectie. Terwijl Anthony Davidson inviel voor hem, lag Sato aan het infuus. Het moment van invallen was voor Davidson geenszins ideaal omdat hij niet aan de vrijdagtrainingen deel had kunnen nemen. Dit was te zien aan de kwalificatiesessies, waarin hij in beide gevallen ruim een seconde moest toegeven op teammaat Button.

Meer dan deze enkele invalbeurt zit er voor Davidson voorlopig echter niet in. BARs teambaas Nick Fry: �Jammer voor Anthony, maar Sato heeft nog steeds een contract op zak voor heel 2005.�

De komende tijd zal de Japanner vooral rust moeten houden. Een pr-activiteit in Jakarta heeft hij op moeten zeggen, maar volgende week zal hij weer hard moeten trainen om goed voor de dag te komen in het hete Bahrein.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter