GP3 kampioen George Russel krijgt van Force India de kans om te debuteren tijdens een Formule 1 weekend. De Mercedes protegé zal tijdens de weekends in Brazilië en Abu Dhabi in actie komen tijdens de eerste vrije trainingen.

In Brazilië zal Russel de plek innemen van Sergio Perez tijdens de eerste vrije training. Esteban Ocon mag op zijn beurt in Abu Dhabi zijn bolide aan Russel afstaan. Ik kijk er erg naar uit om de vrije trainingen te rijden in Brazilië en Abu Dhabi. Ik wil Force India bedanken voor deze kans. Tevens wil ik Mercedes bedanken voor de doorlopende support. Aldus een opgetogen George Russel.

Het is niet de eerste keer dat Russel een Formule 1 wagen zal besturen. Het talent mocht in Juli al testen voor Mercedes in Hongarije.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!