Lando Norris zal in 2018 de officiële test – en reservecoureur van McLaren zijn. Noris is 17 jaar oud en staat te boek als groot talent. Norris won dit jaar het Europese Formule 3 kampioenschap en testte al enkele malen voor McLaren.

Naast zijn rol bij McLaren wil Norris in 2018 ook racen, in welke klasse hij gaat rijden is nog niet bekend.

Het is fantastisch dat ik deel uit maak van het McLaren team voor 2018 als test en reservecoureur, zo vertelt Norris. De laatste 12 maanden zijn een enorme reis voor me geweest, ik heb er enorm van genoten. Ik kijk er erg naar uit het team te gaan helpen, ik zal volgende week op Interlagos al een bandentest voor het team doen. Ik wil volgend jaar veel leren en mezelf ontwikkelen. Met Fernando en Stoffel heb ik twee fantastische leermeesters. Ik werk daarnaast hard aan mijn raceprogramma voor 2018, duidelijkheid is er nog niet maar we zijn wel met enkele zaken bezig. Ik hoop spoedig iets bekend te kunnen maken.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published.