Bernie Ecclestone maakt er geen geheim van dat hij meer races wil zien op de kalender, als het van hem afhangt wil hij de kalender uitbreiden tot 20 Grote Prijzen.
Dit jaar zitten we al aan 18 Grote Prijzen, het is welliswaar door bepaalde omstandigheden, maar dat is nog niet genoeg voor de kleine Brit.

Zoals je kan verwachten zal niet ieder team opgezet zijn met zo een uitbreiding, McLaren baas Ron Dennis is ��n van de teambazen die zich hiertegen zal verzetten.

Ron Dennis:

” Er is steeds maar meer druk om nog meer Grote Prijzen op de kalender te zetten.
Ik denk dat de teams op een harde manier geleerd hebben dat een limiet is op wat we kunnen, de druk rust vooral op de teamleden, de mecaniciens en de support staff.

Wij zijn een team, en niet het enige, dat om zijn werknemers geeft, dus we zijn vastberaden door wat we nu meemaken om de kalender weer te laten inkrimpen.”

De vraag is of dit Ecclestone zal bevallen, hij wil nu eenmaal dollars zien en geen geklaag van wie dan ook.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter