Binnen twee weken, op 1 april, zal Renault een topmanager kwijt zijn. Waarnemend managingdirecteur Bernard Dudot gaat immers met pensioen bij de Frans-Engelse renstal.

De rechterhand van Flavio Briatore (hoofd-managingdirecteur) zal vervangen worden door twee mensen: Rob White zal instaan voor de technische programma’s, terwijl Andr� Lain� de zogenaamde “ondersteuningsoperaties” voor zijn rekening zal nemen.

Teambaas Patrick Faure verklaarde: “Ik zou Bernard graag willen bedanken voor de bijdrage die hij heeft geleverd aan het team: hij kwam opnieuw bij RenaultF1 op een cruciaal moment in ons programma, en hij heeft een sleutelrol gespeeld in onze successen gedurende de voorbije twee seizoenen. Ik wens hem veel succes in zijn pensioen, waarvan ik zeker ben dat het zeer actief zal zijn!”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter