De technisch-directeur van Ferrari, Ross Brawn, bleef na de race in Melbourne een beetje met vraagtekens achter. Niet over de prestaties van zijn eigen team (toch niet voor zover hij meedeelt aan de pers), maar wel over titelconcurrent McLaren.

McLaren, dat in de wintertests zeer sterk voor de dag kwam, en daarom door velen getipt werd als kanshebber voor de wereldtitel, net als Renault en Ferrari, had dan wel pech in de eerste kwalificatie, maar tijdens de race vielen de Zilverpijlen nooit op. “Daar ga ik mee akkoord”, zei Ross Brawn. “McLaren liet me een beetje in de war achter. Ik ben er zeker van dat hun wagen zeer sterk is, maar tijdens de race lieten ze nooit echt wat zien. Waarom? Geen idee. Maar ik verwacht zeker niet dat het zo zal blijven. Hun wagen is zeer, zeer goed.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter