Narain Down UnderNarain Down UnderNarain Karthikeyan van Jordan is bezorgd over de warme en vochtige omstandigheden in Maleisi�. De heetste GP van het seizoen is een uithoudingswedstrijd voor de wagens en de piloten. Niet echt het soort race dat je als tweede GP van je carri�re wil tegenkomen, en de Indi�r dekte zich tegen een lokale krant dan ook fatsoenlijk in.

“Ik ben een beetje bezorgd over de warme omstandigheden in Maleisi�, het is er namelijk zeer vochtig.”

“Het is fysisch zeer zwaar maar ik zal er hard voor gaan, net zoals in Australi�. Hopelijk rijd ik de race opnieuw uit.”

Een goede voorbereiding is de helft van het werk, daarom kwam Narain zo snel mogelijk naar Maleisi� om er te trainen. De afgelopen dagen heeft hij ook het circuit van Sepang verkend.

“Ik ben direct naar Maleisi� vertrokken om me voor te bereiden op de moeilijke weersomstandigheden. Ik heb veel buiten getraind, ongeveer vier uur per dag.”

“Ik ben eens rond het circuit gegaan, en het eerst wat me opviel was dat het vrij vuil was en zeer breed. Maar ik denk dat het wel bij mijn rijstijl past.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter