Max Verstappen zal tot juni moeten wachten voordat Renault een grote motor update beschikbaar heeft. Volgens Helmut Marko komt er voor de Grand Prix van Spanje in mei al een update maar zal deze gering zijn, voor de Grand Prix van Canada in juni zal voor het eerst een significante update komen.

Tegenover Motorsport.com laat Marko weten: Een snellere motor is niet het enige dat Red Bull nodig heeft om de strijd aan te gaan met Ferrari en Mercedes. We moeten ook ons chassis drastisch verbeteren. Onze engineers denken dat het lukt en ook de simulaties tonen dat aan.

Volgens teambaas Christian Horner is Adrian Newey druk bezig met updates voor het chassis. Newey was in Australië aanwezig om de RB13 nader te bestuderen. Red Bull wil de komende grand prixs voor elke race updates hebben. Volgens Horner komt Red Bull één seconde tekort en zit vijftig procent daarvan in het chassis en vijftig procent in de motor.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published.