Volgens Christian Horner krijgt Red Bull in Spanje eeen geüpdatet aerodynamisch pakket waaronder een nieuwe voor – en achtervleugel.

Volgens Max Verstappen moet het pakket Red Bull net wat meer downforce geven. Verstappen over de updates: Het zou vrij veel moeten zijn. Maar natuurlijk komen de andere teams ook met updates. Hopelijk hebben wij meer dan de anderen.

Horner is wel positief over de rest van het seizoen: Ik denk dat we stappen maken. Gisteren in de race reed Verstappen een goede tweede stint, ook Gasly was sneller dan Leclerc in de tweede stint. We hebben nu vier races gehad en hij staat 36 punten achter. Er is nog een lange weg te gaan dit seizoen. Je moet het gewoon race voor race bekijken.

Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter