Er komt een update voor de app F1 Mobile Racing. De officiële Formule 1 game van Codemasters voor de smartphone en tablet werd vorig jaar uitgebracht met 2018 content, maar krijgt nu een opfrisbeurt met 2019 coureurs en teams. De update moet begin Mei uitkomen.

Codemasters gaat de game updaten met nieuwe liveries voor de wagens gebaseerd op het 2019 seizoen. De liveries zullen worden weergegeven op één enkele bolide dat in het spel zit. De op 2019 reglementen gebaseerde F1-TR19 van Codemasters. Ook zullen de coureurs en circuits aangepast worden naar het 2019 seizoen. Nooit eerder wist Codemasters zo vroeg in het seizoen te komen met ge-update content over het nieuwe seizoen.

Verder introduceert Codemasters het ´Season Championship´. Hiermee kunnen spelers het over een heel seizoen tegen elkaar opnemen. Er worden niet alleen speciale beloningen uitgedeeld aan het eind van een op zichzelf staand event, maar deelnemers kunnen ook prijzen winnen halverwege en aan het eind van het seizoen.

Ook gamers op een PC of console zitten in 2019 bij Codemasters goed. In Juni komt het nieuwe F1 2019 uit voor de PC, Playstation 4 en XBOX One.

 

Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!