Het ziet er naar uit dat F. Loix en A. Schwarz voor de rest van dit seizoen werkloos zullen zijn. Hyundai heeft het financieel zwaar waardoor ze MSD, de afdeling die zich bezighoudt met de tuning van de rallywagens, niet kan betalen. Hierdoor zal Hyundai niet kunnen deelnemen aan de SanRemo rally in Itali�. MSD hoopt alsnog tot een accoord te komen om zo aan de resterende drie races te kunnen deelnemen.

De SanRemo rally wordt dit weekend gereden. Het is een asfaltparcour waar vorig jaar G. Panizzi het sterkst was. M. Gronholm werd tweede terwijl P. Solberg de laatste trap van het podium mocht betreden. Er moeten dit jaar 14 KP’s worden afgelegd waarvan zes op vrijdag en telkens vier op zaterdag en zondag. Dit weekend kan je met de regelmaat van de klok op deze site een verslag lezen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter