Het �silly season� is nog steeds niet gedaan, integendeel, de geruchten komen ons in een turbovaart tegemoet.

Het begon allemaal met de geruchten omtrent Montoya, Montoya zou een zitje hebben bij Mclaren voor 2004.
Een tijdje later kregen we te horen dat Williams de Colombiaan niet zomaar zal laten gaan, daar zijn contract maar pas eind 2004 ten einde is.

Nu krijgen we het gerucht weer onder onze neus geschoven, maar de zaak neemt nu een andere wending, deze keer gaat ook het gerucht dat Mark Webber de plaats zal innemen van Montoya bij het BMW-Williams team.

Als Montoya bij McLaren gaat is het om de plaats in te nemen van David Coulthard, maar ook David heeft nog een contract met McLaren tot eind 2004.
Maar ook hier zijn er geruchten waar genomen, Coulthard zou zijn intrede maken bij het Jaguar team om de plaats van Webber in te nemen.

Wat hier van aan is, is ons momenteel nog niet bekend, maar een contract in het Formule 1 betekent tegenwoordig niets meer.
Afwachten dus, tijd brengt raad.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter