Ralf Schumacher heeft volgens de Duitse krant Bild zelf verklaard dat hij niet zal racen in Magny Cours. Hij zal er fysiek niet klaar voor zijn na zijn zware hersenschudding omwille van de impact van maar liefst 75g die hij zondag onderging.

Bild schreef dat Ralf dat dinsdag, bij zijn ontslag van het ziekenhuis, gezegd heeft. De 28-jarige Duitser zou zich niets herinneren van de crash.

“Ik heb er een herhaling van gezien op tv,” aldus de jongste van de twee Schumachers. “Maar anders kan ik me niet herinneren hoe, waar en wanneer. Ik weet er echt niets van.”

Dinsdag werd reeds gemeld dat Ralf twee minuten bewusteloos was geweest, en dat hij nu rugpijnen lijdt. Hij zou liefst niet teveel rondstappen. Magny Cours kan nu niet verder verwijderd zijn van zijn gedachten.

 

“Ik moet rusten, alleen rusten. Ik zal ten vroegste binnen enkele dagen zeggen wat er te gebeuren staat.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter