Ralf Schumacher kan er niet aan uitRalf Schumacher kan er niet aan uitHet moest er ooit eens van komen, Ralf Schumacher en Juan Pablo Montoya zijn het eens geworden over iets. Ze klagen beide over de slechte controle op de tactische regels. Schumacher werd met de vinger gewezen na een incident tijdens de GP van Imola. Fernando Alonso probeerde toen de Duitser langs binnen voorbij te steken.

“Wat ik niet begrijp is dat Charlie Whiting achteraf tegen me zei dat ik plaats moet laten als ze naar binnen duiken terwijl ze nog achter me zitten.
Alles wat je moet doen is opzij gaan, en ik moet dan plaats laten?!?”

Renault baas Flavio Briatore heeft een andere uitleg waarom Whiting hem even aanpakte. Volgens de Italiaanse teambaas kan Ralf er gewoon niet tegen dat iemand hem voorbij wil…

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter