De eerste punten voor Jordan zijn binnen. Nick Heidfeld reed een mooie zeven plek, goed voor 2 punten. Maar Giorgio Pantano viel na 14 laps uit met een transmissie probleem. Toch kijkt Eddie Jordan terug op een geslaagd weekend in op de straten van Monte Carlo.

“Ik kan je niet vertellen hoe blij ik wel ben.” Vertelde Heidfeld achteraf. “Dit betekend veel voor mij, en het team. We hebben de juiste strategie toegepast met de safety car. Ik kon de wagen op de baan houden, en we hadden geen enkel mechanisch probleem vandaag.”

Eddie Jordan is blij met de eerste punten van zijn team, maar ook met de overwinning van voormalig Jordan rijder Jarno Trulli.

“Wat een fantastische dag! Ik ben meer dan blij met de prestatie van Nick, die broodnodige punten wist te scoren. Ik wil ook Jarno Trulli feliciteren met zijn eerste overwinning. Jarno is nog steeds een goede vriend van het team, en ik wens hem veel succes.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter