Kimi Raikkonen en Fernando Alonso zijn nog steeds erg tevreden met het team waar ze nu rijden. De kans is dan ook zeer groot dat ��n van hen het kampioenschap gaat winnen. De geruchten gaan al een tijdje aan de gang dat Ferrari ��n van hen wil inlijven zodra Schumacher het voor bekeken houdt.

Ferrari lijkt vooral in Raikkonen ge�nteresseerd te zijn als de opvolger van Michael Schumacher, maar de Fin zegt het prima naar zijn zin te hebben bij McLaren: ” Ik wil bij het beste team zitten en op dit moment voel ik mij hier zeer goed.  “

Fernando Alonso die een contract tot en met 2006 heeft bij Renault voelt ook niet veel voor een mogelijke overstap: ” Of Schumacher nu stopt bij Ferrari of niet, ik maak me er geen zorgen in. Ik heb vertrouwen om bij Renault om te winnen.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!