Juan-Pablo Montoya heeft laten weten dat hij zich nog niet confortabel voelt in de MP-20 van McLaren. Hij kan nog steeds niet het maximale uit de auto krijgen. Zijn prestaties blijven dan ook uit ten opzichte van zijn teamgenoot Raikkonen.

Montoya: ” Ik kan de wagen nog niet laten doen wat ik wil dat die doet, wanneer dit echter lukt zullen jullie zien dat het nog mooi wordt. De auto is voor mij op dit ogenblik moeilijk onder controle te krijgen voor de afstelling. Ik voel me op dit moment nog niet op mijn gemak achter het stuur.  “

Toch blijft de McLaren coureur de moed erin houden: ” Er komt zeker een weekend waarin ik echt aan het werk kan met de auto en waarin ik kan laten zien wat de snelheid is, op dit moment is het probleem voor mij dat er nauwelijks veranderingen mogelijk zijn.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!