Kimi Raikkonen is er nog steeds van overtuigd dat hij dit seizoen wereldkampioen F1 kan worden. Na zijn spectaculaire crash op de Nurburgring staat de Fin al 32 punten achter op Alonso in het wereldkampioenschap, maar toch blijft hij geloven in zijn titelkansen.

” We moeten er gewoon voor zorgen dat we de volgende races winnen, er zijn nog twaalf races te gaan. Als we gewoon onze races kunnen winnen, zien we wel vanzelf hoe ver we komen. De vorige race was teleurstellend, maar wat doe je eraan? We hoopten dat de auto het nog een ronde ging volhouden, maar helaas “  aldus de strijdlustige McLaren coureur.

Raikkonen blijft achter de beslissing staan om door te rijden, in plaats van de band te gaan wisselen. ” We moesten voor Alonso eindigen, om punten in te lopen op hem. Als we ervoor hadden gekozen om de band te wisselen, waren we vermoedelijk derde geworden en daarmee konden we geen genoegen nemen.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!