Wij kennen Bernie Ecclestone enkel als de man die de Formule 1 groot heeft gemaakt, en daarbij niet op enkele miljoenen dollars (in eigen zak) kijkt. Maar een clich� of niet, ook die roem van hard werken heeft een schaduwzijde.

“Hij is amper thuis,” vertelt Slavica Ecclestone, de echtgenote van de 74-jarige Brit. “Ergens deze week vroeg hij waarom Tamara (hun dochter) nier naar school ging. ‘Bernie,’ zei ik, ‘je dochter heeft net haar examen afgelegd en moet nooit meer naar school’.

Hij komt pas na acht uur ‘s avonds thuis, eet zijn avondmaal … en dan gaat hij recht naar bed. Hij kan zelfs geen twee minuutjes stilzitten op de sofa. Naast zijn job interesseert hij zich in niets. Hij heeft geen hobby’s en hij verveelt zich bij de meeste mensen.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter