In de autosport is er momenteel geen gebrek aan bekende achternamen. Nesinho Piquet poetst zijn bekende achternaam binnenkort extra op met een ritje in de Williams waarmee zijn vader in 1987 wereldkampioen werd.

Tijdens het Goodwood festival of Speed, dat gehouden wordt tussen 24 en 26 juni, komt een indrukwekkende lijst befaamde coureurs uit het heden en het verleden in actie. Nelsinho Piquet, momenteel actief in de GP2-series, verzorgt een demo in de Williams FW 11B, de auto waarmee zijn vader zijn derde en laatste wereldtitel pakte.

Andere beroemde namen de hun opwachting maken op Goodwood zijn o.a. Sir Jack Brabham, Jochen Mass, Jean-Pierre Jaussaud, John Surtees en Emmerson Fittipaldi. Nesinho Piquet hoeft niet alleen met ‘oude’ beroemdheden op te trekken, ook GP2- concurrent Nico Rosberg is present. Het is nog niet geweten of de zoon van Keke Rosberg, net als Piquet de auto van zijn vader zal besturen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!