Alessandro Zanardi geraakte in juni met zijn handbike in een zwaar ongeluk terecht.

Tijdens een afdaling op zijn handbike botste de oud-coureur op een tegemoetkomende vrachtwagen. Zanardi werd met spoed aan alle beademingen die het lokale ziekenhuis had behandeld en weer was het de vraag of hij er bovenop zou komen.

Het goede nieuws volgde al snel en de man werd overgeplaatst naar een neurologisch revalidatiecentrum voor verder herstel. Sinds juli wordt hij behandeld in het Milanese San Raffaele-ziekenhuis.

Zanardi mag de intensive care-afdeling opnieuw verlaten. Op klinisch vlak is er een significante verbetering vastgesteld, meldt het ziekenhuis in Milaan in een mededeling. Zanardi heeft de afdeling intensieve zorgen mogen verruilen voor een semi-intensieve afdeling.

Foto: Twitter

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published.