Nu het zeker is dat Rosberg volgend jaar voor Williams gaat rijden, heeft Antonio Pizzonia besloten om het Williams-team te verlaten.

Het is al de derde keer dat Pizzonia naast een racezitje grijpt bij Williams. In 2000 moest hij het afleggen tegen Jenson Button en vorige winter was Nick Heidfeld sterker in een shoot-out.

Ondertussen is de Braziliaan in gesprek met diverse teams met het oog op volgend seizoen. Hoewel hij liever zou racen, wil hij een rol als derde rijder niet uitsluiten. ” Ik ben in gesprek met BMW, Super Aguri en alle andere teams die volgend jaar op vrijdag over een derde wagen mogen beschikken.  “ aldus Pizzonia. ” Ik ben nog maar 25 en dus heel jong. Ik heb aanbiedingen uit andere klassen, maar zou het liefst in de F1 blijven.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!