Force India liep in Azerbeidzjan zeer kostbare punten mis omdat Esteban Ocon in Sergio Perez crashte.

Dat de twee geen goede vrienden zijn bleek vandaag in Oostenrijk, Perez overr Ocon: Ocon moeten leren racen. Racen gaat over ruimte aan elkaar geven en elkaar laten leven, het is niet in iemand crashen. Ik heb jarenlangs met Hulkenberg bij dit team gereden en nooit dit soort problemen gehad. Bij alle teams zijn coureurs vrij om te racen en daar gebeuren dit soort dingen niet.

Ocon reageerde enkele uren later: Ik denk niet dat iemand mij moet vertellen hoe ik moet racen. Ik ben kampioen in de Formule 3 en GP3, ik weet wat ik moet doen. Ik ga mijn gedrag niet aanpassen.

Voorlopig krijgen beide coureurs van de teamleiding van Force India groen licht om te blijven racen, het is te hopen voor het team dat het deze keer in Oostenrijk wel goed gaat.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter