Sergio Perez zal in 2017 ook bij Force India rijden. De afgelopen weken werd er over de positie van Perez gediscussieerd. De persoonlijke sponsoren van Perez bereikten al eerder een akkoord met Force India, Perez zelf nog niet. Nu heeft Perez heeft bevestigd dat hij ook persoonlijk rond is met Force India.

Sergio Perez wordt gesponsord door Telmex en Telcel, Mexicaanse bedrijven van Carlos Slim. Slim is de rijkste man ter wereld en steunt ook Esteban Gutiérrez persoonlijk.

Ik blijf volgend jaar bij Force India, dat is nu 100% zeker, aldus Sergio Perez. Met de verandering in de reglementen voor volgend jaar is het belangrijk om stabiliteit te hebben. Dat heb ik bij Force India. De afgelopen jaren hebben samen stappen gemaakt. Samen kunnen we nog meer bereiken. Ik dank het team voor hun vertrouwen en hoop ze terug te kunnen betalen met punten, podiums, en hopelijk ook overwinningen.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published.