Het gaat niet goed met Giorgio Pantano, na tegenvallende resultaten kwam hij gisteren de paddock binnen gestrompeld. De Italiaan zou zijn knie hebben geblesseerd na een partijtje voetbal.

Of Pantano dit weekend zal rijden hangt af van de testsessies vandaag. Als Pantano te veel hinder ondervindt van de knie zal hij op zaterdag en zondag vervangen worden.
Jos Verstappen werd genoemd als mogelijke vervanger, maar de Nederlander moet niet te veel hopen omdat testrijder Timo Glock naar verluid een contract heeft waar in staat dat hij een rijder vervangt als die niet kan rijden.

Glock heeft wel nog nooit in de smalle straatjes van Monaco gereden, laat staan een volledige F1 GP afgelegd, en hem in de wagen zetten kan dan ook een groot risico opleveren. Maar er zijn ook nieuwelingen die het goed doen in Monaco, zoals Cristiano da Matta.

Maar voorlopig zit Pantano nog altijd achter het stuur van de tweede EJ14.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter