Ralf Schumacher�s positie bij Williams is na zijn prestaties nu ook na enkele uitspraken zeer discutabel te noemen.
In Monaco pakte Ralf uit met enkele onthullingen over zijn relatie met Patrick Head.

“Soms denkt hij zeer veel van zichzelf, zegt hij dingen zonder eerst na te denken, en af en toe is hij heel emotioneel over dingen.”

“Het is niet de eerste keer dat ik dit voor had bij Williams. We staan allemaal onder veel druk. We willen allemaal resultaten, we willen heel graag goed presteren en dan gaat er soms iets verkeerd.”

“Soms lijkt het alsof Patrick naar dingen zoekt die 20 jaar geleden gebeurden. Het hangt er echt van af hoe hij zich die dag voelt. Hij is heel gemotiveerd, en probeert nog steeds om ons een winnende wagen te geven. Geloof het of niet, maar ik werk graag met hem. Negentig procent van de tijd komen we goed overeen.”

Schumacher’s contract met Williams loopt eind dit jaar af, en er bestaat geen twijfel over het feit dat hij er vertrekt. Ralf lijkt er zeker van te zijn dat hij naar Toyota kan, maar Grandprix.com heeft te horen gekregen dat er momenteel binnen het Japans Duitse team een debat aan de gang is over de komst van de Duitsers. Volgens insiders wordt er hardop getwijfeld over het feit dat Schumacher aannemen een slecht idee is.

Williams houdt niet van rijders die hun mening zeggen over het team, en het risico bestaat dan ook dat Schumacher nog voor het einde van het seizoen bedankt wordt voor de bewezen diensten.
Het team zou dan een beroep doen op testrijder Antonio Pizzonia. De Braziliaan maakte veel indruk door zeer goede test tijden neer te zetten, maar na zijn rampseizoen bij Jaguar wordt aan zijn racecapaciteiten getwijfeld…

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter