Morgen beginnen de testsessies weer in het Spaanse Jerez de la Fronteira. Een van de aanwezige teams zal het MidlandF1 Racing Team zijn. Zij gaan de komende vier dagen zes coureurs de kans geven om te laten zien wat ze kunnen. Christijan Albers is reeds bevestigd als vaste coureur voor volgend seizoen, samen met zijn landgenoot Nicky Pastorelli als test- en reservecoureur. Voor het tweede zitje is de strijd nog half open, hoewel Tiago Monteiro onlangs al laten weten heeft dat hij reeds een overeenkomst heeft met het team. Ook op de FIA-Inschrijvingslijst kwam de naam van Monteiro naar voor als tweede coureur.

Naast Albers, Pastorelli en Monteiro krijgen ook Thomas Biagi, Markus Winkelhock en onze landgenoot Jeffrey van Hooydonck een kans om hun kunnen te tonen. Veel verwacht Jeffrey van Hooydonck er niet van, maar toch hoopt hij een beetje op een vaste testrol voor het team in 2006.

Naast Midland zullen ook BMW-Sauber, Ferrari, McLaren, Renault, Toyota, Williams, Honda en Red Bull in actie komen, het hele deelnemersveld komt dus voor de eerste maal samen tijdens de tests.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter