Philips heeft aangekondigd dat ze vanaf volgend jaar op de wagens van het WilliamsF1 Team te zien zullen zijn. De Male Shaving Partner ziet in de Formule 1 een uitstekende mogelijkheid om hun producten wereldwijd te promoten als de beste in zijn soort, en voor Williams zou het zo’n $162 miljoen per Grand Prix opleveren. Geld dat het team van Frank Williams goed kan gebruiken.

Dankzij deze overeenkomst verkrijgt Philips enkele rechten als een offici�le sponsor voor alle 19 Grand Prix’. Die rechten kan het merk dan gebruiken om locale sportevenementen te organiseren in combinatie met het logo van WilliamsF1, om zo betere doelstellingen in de marketing te verkrijgen.

Voor deze deal zal het bedrijf speciale Philips- en Williams-scheerapparaten op de markt brengen, ergens in de loop van het jaar 2006. Net zoals Williams promoot Philips zichzelf als een bedrijf met toekomst in gedurfde uitvindingen, ontwerp en technologie.

“We zijn opgetogen om dit sponsorcontract te bevestigen,” zegt Sir Frank Williams. “Philips is wereldwijd een gevestigde waarde en een marktleider. Ik hoop dat de samenwerking met WilliamsF1 het bedrijf nog meer vooruit helpt.”

“Philips’ missie is om de kwaliteit van het dagelijks leven van de mensen te verbeteren door middel van technologische uitvindingen,” zegt Andrea Ragnetti, directeur van Philips Domestic. “En daarom werken we samen met strategisch gekozen partners die dat soort technologische doorbraak ondersteunt, en WilliamsF1 heeft dit in het verleden al laten zien.”

Nico Engelsman, vice-voorzitter van Philips Domestic: “WilliamsF1 is een van de belangrijkste namen in de sport en we zijn erg blij om hun partner te worden. Het geeft ons veel trots om onszelf Male Shaving Partner van het WilliamsF1 Team te noemen.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter