De A1GP Motorsport Wereldbeker zal tijdens het weekend van 28, 29 en 30 september weer langskomen in Zandvoort. Vorig jaar keken 75.000 mensen toe hoe Nico Hulkenberg zijn eerste race won met team Duitsland.

Ook dit jaar zal de race in Zandvoort de eerste van het seizoen zijn, de A1GP organisatie is in ieder geval laaiend enthousiast over het Nederlandse circuit en zijn fans.
Vorig jaar is het seizoen perfect gestart met de race in Zandvoort. Al die Nederlandse fans zorgden voor volle tribunes en schreeuwden hun lokale team vooruit. De race stond symbool voor al wat de A1GP wil zijn: Fans die in hun nationale kleur hun nationale team aanmoedigden.

Naast de A1GP komen ook de Formido Suzuki Swift Cup, Benelux Racing League, Formule Ford Benelux en de Dunlop SportMaxx Clio Cup naar het circuit in de duinen. Tickets variëren van gratis tot 150 Euro en zijn te verkrijgen op de website van A1GP.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter