Williams heeft vandaag Narain Karthikeyan bevestigd als vierde rijder, of tweede testrijder. Karthikeyan debuteerde vorig jaar als tweede rijder bij Jordan en scoorde vijf punten. Die vijf punten scoorde hij wel tijdens de Grote Prijs van Amerika, toen slechts zes wagens aan de start kwamen.

In eigen land is de Indi�r populairder dan ooit. De snelste Indi�r van de wereld wordt hij genoemd. Hij mocht voor het eerst een Williams testen op 7 december vorig jaar. Williams is naar eigen zeggen overtuigd van het talent van Karthikeyan. De beslissing omtrent Karthikeyan viel maar laat en heeft vermoedelijk te maken met sponsorbudgetten.

De belangrijke rol van vrijdagtester ging naar de ervaren Alexander Wurz. Wurz vervulde die rol al vijf jaar bij McLaren.

bron: williams

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter