McLaren behaalde dit seizoen alleen nog maar podiumplaatsen, met dit resultaat kunnen ze bij de Britse renstal allesbehalve tevreden zijn. Het team uit Woking snakt naar een nieuwe overwinning sinds de Grand Prix van Japan vorig jaar. McLaren-directeur Martin Whitmarsh hoopt dan ook ook dat McLaren in Frankrijk zijn eerste seizoenszege kan boeken.

Whitmarsh: “Zoals altijd is het ons doel om de race te winnen. Na al Het harde werken van het team komen we steeds dichter bij het realiseren van ons doel. De MP4-21 heeft vooruitgang geboekt en we hopen dat we dit in Frankrijk kunnen laten zien door de race te winnen. We hebben een uitgebeide testweek achter de rug. Het werk dat we hebben verzet, stelt ons in staat om een paar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de koeling te introduceren. “

De McLaren directeur heeft het volste vertrouwen in Pedro De la Rosa die het laatst een Grand Prix reed in Bahrein vorig jaar: “We verwelkomen Pedro in de racewagen. Hij heeft al meer dan 9.500 testkilometers gereden in de MP4-21.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *