Pedro de la Rosa mag voor het eerst sinds de Grand Prix van Bahrein 2005 een race rijden, de Spanjaard is voor de rest van het seizoen de tweede rijder naast Kimi Raikkonen nadat Juan Pablo Montoya eerder deze week bekend maakte dat hij in de NASCAR zal gaan rijden.
De Spanjaard kan niet wachten om in de auto te kruipen: “Ik ben natuurlijk opgewonden om met de wagen te mogen racen, de MP4-21 past heel goed bij mijn rijstijl. Niet iedereen vindt Magny-Cours een leuke baan, maar als je je wagen goed afstelt kun je hier wel degelijk inhalen. Je moet er voor zorgen dat je vlak achter je voorganger door Estoril gaat en dan goed je snelheid meenemen het rechte stuk op. Dan kan je makkelijk iemand uitremmen voor de Adelaide-hairpin. “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!