Wellicht was het even schrikken toen je in de adresbalk http://www.f1pits.net of http://www.f1pits.be intikte. Na amper anderhalf jaar hebben we de vertrouwde lay-out van f1pits.net overboord gegooid en zijn we een totaal nieuwe weg ingeslagen.

Met een nieuwe vorm voor de hoofdpagina en met het gebruik van meer en grotere foto’s willen we de Formule 1 dichter bij jou brengen. Naast het dagelijkse Formule 1 nieuws krijg je uiteraard ook columns en achtergrondverhalen over bijvoorbeeld de geschiedenis of techniek. De drie hoofdkleuren maken je onmiddellijk duidelijk op welk deel van de website je surft: rood voor nieuwsberichten, groen voor opinie en achtergrond, blauw voor informatie over de website zelf.

Wie een compleet digitaal en bovendien gratis F1 magazine wil, moet beslist ons PDF magazine downloaden. Daarin vind je steeds een ruime terugblik op de races, een voorbeschouwing op de volgende, en achtergrondverhalen, columns, cartoons en meer. Na de zomer verschijnt het volgende nummer.

En omdat wij niet de pretentie hebben alles te weten over de Formule 1, vind je rechtsonder interessante links naar artikels van andere websites.

Er zijn onderhuids heel wat technische aanpassingen gebeurd. Daardoor kan je als bezoeker makkelijker navigeren in deze site en is het voor de redactieleden makkelijker om nieuwsberichten te plaatsen. We gebruiken up-to-date software voor het forum, de website en onze server.

Wil je je mening kwijt over de laatste race, je favoriete rijder? Kom dan op het forum en discussieer mee met de andere forumleden. In de rubriek ‘andere onderwerpen’ gaat het er trouwens vrolijk en aangenaam aan toe. Dit is een site voor fans, door fans. Zonder jullie bezoeken en discussies op het forum heeft deze site geen reden tot bestaan. Wij Formule 1 fans zijn géén uitstervend ras,

Net zoals de voorbije acht jaar vind je op f1pits.net het laatste Formule 1 nieuws en achtergrondinfo, met een kritische noot. Want we willen onze slogan alle eer aan doen. Formule 1 is meer dan ooit een passie.

Hopelijk beleef je veel plezier aan de nieuwe website,

Ramses, Tim, Mario, Jasper, Daan, Björn en Martijn

PS: Heb je opmerkingen over de nieuwe website, het forum of wil je gewoon je ei kwijt? Mail ons dan op [email protected] en je krijgt zo snel mogelijk een antwoord. Ook op het forum is een topic waar je opmerkingen of suggesties over de site kan posten.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter