… een tandarts! Christijan Albers had namelijk last van een ontsteking aan zijn tandvlees en enkele pijnlijke zweertjes in zijn mond. Hij werd dan ook prompt verzorgt door zijn teambaas, Colin Kolles, die van opleiding tandarts is. Het is de tweede keer dat Colin één van zijn rijders onder de tandboor had, vorig jaar moest hij in Istanbul een vulling geven aan Tiago Monteiro!

Scott Speed heeft er ook een pijnlijke race opzitten. Hij stond gisteren op met zware rugpijn. Later op de dag had hij het ook moeilijk om te ademen waardoor hij een bezoekje kreeg van een dokter. Hij mocht starten maar kon zich door de pijn moeilijk concentreren waardoor hij het gras ging opzoeken. Uiteindelijk werd hij toch nog mooi tiende.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter