De beslissing van het Williams team om volgend jaar verder te gaan met Alex Wurz en Nico Rosberg heeft de transfermarkt wel erg interessant gemaakt want het aantal teams dat Mark Webber zou interesseren is vrij beperkt. De Australiër zou zijn zitje bij Williams niet ingewisseld hebben voor eentje bij Red Bull of BMW. Het is een man met een missie, hij wil hogerop.

Dan blijven er dus maar twee teams over en dat zijn McLaren en Renault. Gisteren liet Webber nog een hint vallen over waar hij volgend jaar zal rijden.
Het zou een beetje dom zijn om bij Williams te vertrekken zonder een alternatief te hebben. Ik maak me geen zorgen, volgend jaar ben ik hier nog.

Ik ben er zeker van dat ik iets beters kan krijgen, anders was ik wel gebleven.

Een sterkere hint naar Renault en McLaren kwam er van het managementbedrijf van de Australiër. Daar zei een woordvoerder dat er pas iets beslist kan worden wanneer Kimi Raikkonen en Michael Schumacher bekend maken waar ze volgend jaar zullen rijden.

Williams bleef de eerste keus van de Australiër, maar de beide partijen konden niet tot een overeenkomst komen. Daardoor nam manager Flavio Briatore de beslissing om elders op de markt te kijken.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *