In zijn column in de F1 Racing van volgende maand is voormalig teambaas Eddie Jordan heel sceptisch over de relatie tussen Lewis Hamilton, McLaren en de pers. Volgens Jordan zou McLaren de pers betere toegang moeten geven tot Hamilton in plaats van hem elke race zo veel mogelijk af te schermen.

Wat dacht Ron Dennis toen hij Lewis Hamilton geen interviews liet geven op de grids in Melbourne en Sepang? Tien andere rijders zouden staan springen op zijn plaats in te nemen, en alle sponsors zouden hun rechter arm geven om hun logo vlak voor de start op het scherm te krijgen.

De fans willen horen wat de nieuwe ster live te vertellen heeft. Ik begrijp echt niet waar hij van wordt afgeschermd, het doet hem enkel maar kwaad. Er is niemand in de F1 te belangrijk voor ‘trivialiteiten’ zoals de media.

Lewis is goed genoeg om niet afgeleid te worden. Hij heeft geen babysitter nodig.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter