In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is Maleisië nog niet zeker van een Grand Prix tot 2015. Enig probleem is dat er nog geen handtekeningen onder het contract gezet zijn.

Afgelopen zaterdag wist de de voorzitter van het Sepang International circuit, Datuk Mokhzani Mahathir, nog te melden aan de lokale krant New Strait Times dat het circuit een contractverlenging van vijf jaar had binnengehaald.

We hebben wel een contract ontvangen om onze plaats op de kalender tot en met 2015 veilig te stellen, maar er is nog niks getekend. Er staat een nieuwe clausule in en die willen we eerst bekijken.

Wellicht bevat het contract een clausule die het circuit verpicht de faciliteiten op en rond de baan te moderniseren. Eerder al liet Formule 1- baas Bernie Ecclestone weten dat het tijd begon te worden voor een opknapbeurt. De 76- jarige Brit beschreef het circuit als ‘armoedig’.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!