Jacques Villeneuve heeft laten weten dat hij bereid is om een minder hoog loon te vragen, zodat hij in de Formule 1 kan blijven. De Canadese wereldkampioen van 1997 zag zijn goede reputatie van in het begin van zijn carri�re de laatste jaren ineen krimpen. Aan het Duitse tijdschrift Auto Bild Motorsport vertelde hij dat hij ergens anders gaat kijken als bij zijn huidige team, BMW.Sauber, de onderhandelingen tot niets leiden. Ondanks zijn overtuigende resultaten is hij nog steeds niet zeker van een contractverlenging na 2006.

“Ik ben snel, ervaren en niet duur,” zegt Villeneuve. “Maar gratis rijden ? Ik ben intussen 35 jaar, getrouwd en ik wordt binnenkort vader. Ik blijf dan nog liever thuis dan mijn gezin voor lange tijd te verlaten en rond te reizen, al die tests en PR-verplichtingen wanneer ik er niet voor betaald zou worden.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *