Davidson BrickyardTony George, de eigenaar van de Indianapolis Motor Speedway, is er zeker van dat zijn circuit volgend jaar op de F1 kalender zal staan. Het contract dat de voorbije zeven jaar een GP naar de Brickyard bracht liep zondag af, maar volgens George is het slechts een kwestie van tijd voor hij en Bernie Ecclestone een nieuw contract tekenen.

“Enkele maanden geleden kwamen Bernie en ik overeen om te wachten tot na de afloop van de race van dit jaar voor we onze toekomst zouden evalueren. Dat is wat we in de komende weken verwachten te doen.”

Ook de voorzitter van het Indianapolis, Joie Chitwood, wil de F1 graag terug op de halve ovaal ontvangen.

“Het hebben het nu al zeven jaar en we zouden het graag verder zetten. Ik denk dat de F1 een goede plek nodig heeft in Amerika en Indianapolis is daar perfect voor geschikt.”

“We zullen nu met meneer Ecclestone gaan samen zitten om te praten over dit kwaliteitsevenement, de nood om dit in de VS aan te bieden en hoe graag we er deel van uit willen maken.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter