Alhoewel er afgelopen week heel wat lege tribunes te zien waren op de Indianapolis Motor Speedway, is de organisatie zeer tevreden met de bezoekersaantallen voor de Amerikaanse GP. Verwacht werd dat er na het bandenfiasco van vorig jaar heel wat minder volk zou zijn, maar volgens de directeur van de Indianapolis Motor Speedway, Joie Chitwood kwamen er tijdens het Grand Prix weekend zo’n 100.000 fans opdagen.

“Afgelopen weekend was voor de Indianapolis Motor Speedway een heel goed weekend, iets wat we ook echt nodig hadden. Het is nu wel duidelijk dat er genoeg interesse is in de F1, het is alleen een kwestie van hoe we daar mee omgaan.  “ aldus Chitwood die denkt dat de F1 steeds meer populariteit aan het winnen is in Amerika: ” Ik denk niet dat de problemen van vorig jaar een nadelige invloed hebben gehad, misschien is de interesse in de F1 daardoor net toegenomen. “

Algemeen directeur van de Indianapolis Motor Speedway, Tony George reist binnenkort naar Londen om met Bernie Ecclestone te onderhandelen over een nieuw contract.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *