Juan-Pablo Montoya zegt dat hij er lang heeft over nagedacht of hij de overstap van de F1 naar de NASCAR zou maken. Nu de Colombiaan daadwerkelijk besloten heeft om de stap te zetten, is hij in de wolken.

Montoya zal volgend seizoen rijden voor het team van Chip Ganassi in de nr. 42 Texaco/Havoline Dodge: “Ik ben heel blij dat ik mag deelnemen aan ��n van de snelst groeiende raceklasse ter wereld. Ik heb er lang over nagedacht, maar dit is het moment om het te doen. Ik ken Chip nu al enkele jaren, heb ook veel met hem samengewerkt en deze situatie kon voor mij niet beter uitdraaien. Ik heb veel vertrouwen in mezelf als coureur en in Chip en Felix als eigenaars. Ik weet dat de overstap niet makkelijk zal zijn, maar ik kan niet wachten om achter het stuur te kruipen.  “

Montoya is de eerste F1-coureur die rechtstreeks overstapt naar de Amerikaanse NASCAR-series.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *