Als we de geruchten mogen geloven zou de tweede coureur van Force India vanochtend bekend gemaakt zijn. De teamgenoot van Adrian Sutil zou niemand minder dan Giancarlo Fisichella worden. De Italiaan brengt veel ervaring mee, plus de technische kennis die hij heeft opgedaan bij topteam Renault. Fisichella werd er op het einde van het seizoen half aan de deur gezet, iets wat overduidelijk werd toen Renault Alonso en Piquet bekend maakte als coureurs voor volgend jaar.

Force India hoopt om het team van de laatste plaats weg te halen, iets wat Spyker en voordien Midland nooit gelukt is. Met ontwerper Mike Gascoyne en coureurs Adrian Sutil en Giancarlo Fisichella moet dat lukken. Een soortgelijke situatie zagen we bij Red Bull Racing, die de ervaring van Coulthard konden omzetten in redelijke resultaten.

Fisichella zou heel tevreden zijn met het nieuws, hij wordt verkozen voor vijf andere kandidaten, waaronder onder andere Ralf Schumacher. De Duitser zou zo volgend jaar niet meer op de startgrid staan, tenzij hij het ene zitje bij Super Aguri zou kunnen bemachtigen.

Voor alle duidelijkheid; dit is nog niet officieel bevestigd, maar alle aanwijzingen wijzen in die richting.

By peter