Enkele weken geleden werd bekend gemaakt dat Jarno Trulli en Toyota hun samenwerking verder zullen zetten. Niks was echter officieel, de laatste details moesten nog geregeld worden en het zetten van een handtekening was maar een kwestie van tijd.
Trulli wacht dus nog steeds op zijn contractverlenging, de reden voor de vertraging is onduidelijk maar de Italiaan wil het liefst zo snel mogelijk tekenen: “We zijn het eens over de dingen waar we over onderhandeld hebben. Geld is daarbij geen thema geweest, overwinningen wel.  “
“Natuurlijk wil ik graag blijven. Ik weet wat het team in het verleden heeft gedaan en wat het team van plan is in de toekomst. De laatste twee jaar was Toyota mijn werkgever en ik wil die samenwerking graag verder zetten, Toyota moet dat echter ook willen. “ zegt de Italiaan in Autosport.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!