Het Hamilton-effect is goed te merken in zijn thuisland. De Formule 1 is razend populair aan het worden in Groot-Brittannië omdat Hamilton zo goed presteert. De kaartjes voor de Grand Prix van 2008 gaan dan ook als zoete broodjes de deur uit. Het circuit van Silverstone weet te melden dat er in september al 10.000 kaartjes verkocht zijn, dat is een verdubbeling ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Circuitdirecteur van Silverstone, Richard Philips: Dankzij Lewis Hamilton is de Formule 1 hier weer razend populair en we zien hoe groot het effect is als het Britse publiek zich massaal achter een potentiële Britse wereldkampioen gaat zetten. Onze kaartenverkoop van september is verdubbeld ten opzichte van vorig jaar. Dat is de impact die Hamilton heeft op het Britse publiek en de sport in het algemeen.
Veel tribunes voor de Grand Prix van 6 juli zijn reeds uitverkocht: We adviseren fans die zitplaatsen willen hebben in hun favoriete gedeelte van het circuit, hun tickets zo snel mogelijk te bestellen.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *