Ferrari-rijder Kimi Raikkonen heeft met nog twee races te gaan een achterstand van zeventien punten op WK- leider Lewis Hamilton. De 27- jarige Fin beseft dat de kans heel erg klein geworden is om dit jaar voor het eerst wereldkampioen te worden, maar weigert om op te geven en wil de laatste twee races van het seizoen winnen.

Onze situatie in het kampioenschap zag er al erg moeilijk uit toen we naar Japan gingen en die situatie is alleen maar verslechterd. zei Raikkonen op zijn website. We hebben nu nog maar een erg kleine kans om wereldkampioen te worden, maar een beetje hoop is beter dan helemaal geen hoop. We zijn strijdvaardig en we zullen zeker niet opgeven. We zullen onze uiterste best doen om de laatste twee races te winnen en voor onze eindpositie in het kampioenschap zijn we afhankelijk van (de prestaties) anderen.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *