Dat Ferrari niet tevreden is met de gratie die de McLaren rijders kregen wisten we al langer. Dat het team dat ook graag laat weten was overduidelijk maar er bestaat zoiets als overdrijven. Een mens kan tenslotte slechts zoveel geklaag aan.

Ik ben nog steeds van mening dat het een grote vergissing was om de McLaren rijders niet te diskwalificeren na de spionageaffaire, Zei Luca di Montezemolo tegen Gazzetta dello Sport. Als Hamilton het kampioenschap wint is dat dankzij Ferrari want er zit veel Ferrari in zijn wagen.

Hamilton wordt meer dan waarschijnlijk dit weekend de eerste rookie-kampioen in de geschiedenis van de Formule 1. Het enige wat hij daarvoor moet doen is voor Fernando Alonso eindigen.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter