Adrian Sutil heeft voor volgend jaar een stoeltje bij Force India en naar eigen zeggen is hij helemaal niet op zoek naar een andere werkgever. De jonge Duitser werd al meermaals in verband gebracht met McLaren, maar heeft laten weten dat hij niet geïnteresseerd is om bij een ander team aan de slag te gaan.

Ik heb een contract voor 2008 met Force India en ik kijk niet naar andere opties. Met de nieuwe eignaar is dit team in staat om een ervaren rijder te verkiezen boven een betalende rijder.

Sutil wacht nog af wie zijn teamgenoot wordt bij de Indiase renstal, zelf denkt hij dat Christian Klien en Vitantonio Liuzzi de beste kansen hebben. De twee coureurs testten eerder al in Barcelona voor Force India en komen volgend week weer in actie op het circuit van Jerez.

Persoonlijk denk ik dat het zal gaan tussen Klien en Liuzzi. Beiden hebben het goed gedaan recente tests in Barcelona. zei Sutil op een prijsuitreiking van de Duitse ADAC. Ze verdienen het om in de F1 te rijden, terwijl anderen die slechts geld hebben dat niet verdienen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *