Volgens Autosport.com probeert het Super Aguri team aan Alejandro Agag een minderheidsaandeel in het team te verkopen. Agag is sinds dit jaar de meerderheidsaandeelhouder van het Campos GP2 team en wil ook in de Formule 1 een rol gaan spelen.

Super Aguri is op zoek naar een partner die geld in het team wil pompen zodat het minder afhankelijk wordt van moederteam Honda. Het feit dat hoofdsponsor SS United minstens een deel van zijn afbetalingen nog niet heeft betaald helpt het Japanse team ook niet vooruit en die put moet ook gedicht worden

Als Agag een minderheid van de aandelen aankoopt blijft Aguri Suzuki de teambaas van zijn F1 team. Volgens Aguri praat het team ook nog met andere mensen.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter